Steun Stichting Wees Kind

Stichting Wees Kind biedt sponsors de mogelijkheid om hulp op maat te bieden, afhankelijk van de behoefte van een bepaalde doelgroep op dat moment.

Sponsors kunnen in overleg met het team van Stichting Wees Kind een (deel-)project, investering of een scholier/student kiezen waar hun bijdrage naartoe gaat.

Of je nu een kind of een jongere een educatie wilt geven, tandzorg voor een jaar wilt financieren, of iets belangrijks mogelijk wilt maken voor de kinderen in onze eetlokalen... de mogelijkheden zijn legio!

Vaste sponsoring laat je zelf bepalen hoe je donatie wordt besteed, uiteraard afhankelijk van de lokale behoefte en haalbaarheid in een land als Peru.

Het geeft je ook de kans om het werk van Stichting Wees Kind van dichtbij te ervaren en inzicht te krijgen in het leven in Peru.

Neem contact op met ons team om de diverse mogelijkheden te bespreken.