Categorie: Kindertehuis nieuws
Hits: 2038

Om nog even in de kerstgedachte te blijven en ter aanvulling op het artikel: jeugdherinneringen uit Los Pinos, delen we graag een fragment uit de kerstgroet die één van de studentes voor de Stichting schreef:

 

´Bedankt voor alle vreugde van alle kerstfeesten .... Eerst thuis wist ik niet wat kerst was, ik bracht het als een gewone dag door. Toen ik jullie leerde kennen, werd mijn kinderhart wakker, samen met al mijn zusjes. En met alle nonnen van het kindertehuis, ik zal het nooit vergeten, ik denk er iedere kerst aan terug, ik hoop op een dag opnieuw met zijn allen kerst te mogen vieren, om te zien hoe onze levens zijn veranderd vandaag de dag. Dat zou geweldig zijn.`

Mooie herinneringen mogelijk gemaakt door de nonnen, Stichting Wees Kind, vrijwilligers en donateurs! Zo zien jullie maar weer eens, dat jullie hulp grote impact heeft. En zeker, wat zou het fantastisch zijn om de kleine meisjes van toen, nu professionals en sommigen moeder, weer een keertje allemaal bij elkaar te kunnen brengen!