Mocht je collectanten hebben gezien die zeggen dat ze van Stichting Wees Kind zijn, meldt ons dit a.u.b. zo snel mogelijk.

We hebben een email gehad van een bezorgde burger die zei dat er bij een doe-het-zelf winkel in Nederland collectanten bij de deur stonden die zeiden geld in the zamelen voor Stichting Wees Kind, maar haar onprettig behandelden.

Mogelijk is dit voor een stichting geweest die, ongelukkigerwijs, jaren na onze oprichting bijna dezelfde naam heeft aangenomen: Stichting Wees Een Kind. Het kan ook zijn dat deze collecte, hoewel aangemeld bij de winkel waar gecollecteerd werd, een scam was.

Als je zulke collectanten tegenkomt die onze naam gebruiken, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we politie en de winkel in kwestie kunnen inschakelen.

Al collecteren wij niet, doneren mag uiteraard wel! Klik op de Doneren link hierboven voor het rekeningnummer.