Team SWK

Liz

activiteitenbegeleider eetlokaal De Vrolijkheid (Raimondi, Huaraz)

Het nieuwste teamlid van Stichting Wees Kind en met haar 20 jaar tevens de jongste is Liz. Zij werkt sinds maart 2016 als activiteitenbegeleidster in eetlokaal De Vrolijkheid. Liz begeleidt tijdens de lunch de kleinste kinderen en doet na de lunch activiteiten. Ze is het jongere zusje van kokkin Hilda door wie ze werd aanbevolen toen we op zoek waren naar een activiteitenbegeleidster. Liz is een goede aanvulling op het team van De Vrolijkheid. Projectcoördinator Clarita heeft een goede hulp aan haar en vertelt dat Liz een aanpakker is en een natuurlijke omgang met de kinderen heeft.

Liz zelf schrijft: 'Mijn naam is Liz Mery Dolores Lazaro, in mijn vrije tijd dans en zing ik graag. Ik woon in de wijk Nicrupampa in Huaraz en mijn verjaardag is op 9 juni. Ik bedank Stichting Wees Kind voor het werk als activiteitenbegeleidster. Ik vind het heel leuk om met de kinderen te werken, ik denk dat ik het charisma en het geduld voor ze heb. Ik hoop mijn werk goed te doen en ik doe daar erg mijn best voor.'

Nederlandse Partners

Overseas Partners