Elvira studeerde op 27 oktober officieel af, ze ontving haar diploma voor de studie Toerisme aan de universiteit van Huaraz.

Projectcoördinator Elita begeleidde Elvira gedurende vrijwel haar hele studieperiode en was er namens Stichting Wees Kind bij in Huaraz. De rest van het team en sponsoren genoot natuurlijk op afstand mee.

Elvira is altijd een vooruitstrevende studente geweest maar door zwangerschap moest ze haar studie een tijdje stopzetten. Ze toonde echter veel vastberadenheid en doorzettingsvermogen om het weer op te pakken met hulp van Stichting Wees Kind en haar schoonfamilie die haar met de zorg van haar dochtertje helpt.

Elvira schrijft in haar laatste verslag:
“..... Dankzij jullie en mijn ouders leerde ik dat in het leven zich kansen voor doen die je moet pakken en als je je doelen bereikt je je trots voelt. Ik weet dat het pad er heen nooit gemakkelijk was, ik ben veel obstakels tegengekomen en onderuitgegaan maar ik wist ze te boven te komen en te herstellen...”. “Ik ben trots op mezelf en blij omdat God mij zoveel zegeningen heeft gegeven in het leven. Eén daarvan is mijn dochtertje en de andere zegening is dat ik jullie, mijn vrienden heb leren kennen en natuurlijk mijn ouders.”

De studie van Elvira is via een maandelijkse donatie grotendeels gesponsord door Wezenaar Consulting. Ontzettend bedankt daarvoor namens Elvira en Stichting Wees Kind! 

Met het diploma voor Toerisme heeft Elvira niet één maar twee diploma’s in handen, zij deed eerder namelijk de opleiding tot chef kok. Elvira brengt haar studie al in de praktijk, ze werkt namelijk in een hotel in Huaraz.

Stichting Wees Kind is erg trots op Elvira en wenst haar en haar familie een prachtige toekomst toe!