Stichting nieuws

De Sabio Antonio Raimondi school had goed nagedacht over hoe Stichting Wees Kind te kunnen bedanken voor alle hulp die de kinderen van de school door eetlokaal De Vrolijkheid ontvangen.

Na bijna 13 jaar is Elita, die projectcoördinator was van eetlokaal De Grote Tafel en het studentenproject, een nieuwe uitdaging aangegaan. Zij verhuisde naar Lima en gaat zich richten op een baan in het basisonderwijs, waarvoor zij dankzij Stichting Wees Kind heeft gestudeerd.

In augustus reisden voorzitter en voormalig Stichting Wees Kind teamlid Tessa samen met hun families door Peru.

Moederdag is een belangrijke dag in Peru, het wordt niet alleen met de familie gevierd maar ook op werk en met collega's.

Stichting Wees Kind doet op geen enkele wijze aan fondsenwerving door middel van collectes of het benaderen van onbekenden op welke manier dan ook met de vraag om geld.

In februari bestond Stichting Wees Kind 15 jaar..